Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Nago-Torbole

Általános leírás

Nago-Torbole a Garda-tó északi csücskénél található. Torbole közvetlenül a parton fekszik, míg Nago néhány km-rel távolabb. Nago különleges hangulatú, régi városközpontjában található a XIII. századi San Vigilio Parish templom, a XVIII. századi barokk szentháromság templom és Antonio Gazzoletti költő egykori háza. A tóval szemben található, XIX. században épült erődök ma turisztikai célokat szolgálnak.
A Sarca folyó torkolata mellett húzódó festői szépségű Mount Baldo, a mérsékelt klíma, a változatos környezet, a kirándulási, túrázási lehetőségek, a tópart, a Rovereto pályaudvar és a Brenner autópálya közelsége teszik Torbolét és Nagot népszerűvé a turisták körében. Az állandó szélnek köszönhetően a tó ezen része mindig alkalmas vitorlázásra és szörfözésre. Ez a szakasz a motoros vízijárművek elől lezárt, egyedül a tó partján lévő helységeket összekötő hajó közlekedik. A „Conca d’oro”, a „Torbole della colonia pavese” és „Villa Cian” strandok szélesek és gondosan karban tartják azokat. Olyan sportokra is van lehetőség, mint például sziklamászás, túrázás, kerékpározás, tenisz, minigolf, stb. A hely tökéletes választás mindazok számára, akik a csendet és a nyugalmat kedvelik, illetve akik a kalandot és a szórakozást keresik.
Ajánljuk

Érdemes felkeresni a torbolei S. Andrea templomot, a La Busatte parkot, a Santa Lucia völgyet és az Óriások katlanja nevezetű mészkősziklákat.