Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

EURÓPAI BUSZJÁRATOK

Nemzetközi buszjegyek:

Minőség megfizethető áron!


Figyelem indulási helyszín változás!

A budapesti indulás-érkezés pontos címe: 1115 Budapest - Kelenföld Vasút u.16.


Vegye meg nálunk buszjegyét és utazzon luxus körülmények között Európa nagyvárosaiba a Student Agency járatain!

A luxus sárga buszon érkezik!

Menetjegyek Csehország, Szlovákia, Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország, Belgium, Luxemburg, Nagy-Britannia, Dánia, Svédoszág, Hollandia , Norvégia, Ausztria városaiba.

A buszjegyekről és a részletes (illetve kedvezménnyel csökkentett) árakról, menetrendről érdeklődjön kollégáinknál e-mailben.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy egyes járatokon a telítettség és a kiemelt időszakok függvényében az árak változhatnak!

Nem kell mást tennie, mint befizetni a jegy árát a visszaigazolásunkban leírt módon, ezután kiállítjuk az előzőleg megbeszélt adatok alapján a buszjegyét, és kiküldjük e-mailen. Ezek után Önnek már csak ki kell azt nyomtatnia és utazhat!

Figyelem!

A buszok az összes célállomásra Prágai vagy Brnoi átszállással közlekednek!
(kivétel Pozsony, Brno és Prága)

Az autóbuszon a kísérő csehül, angolul és/vagy németül tud kommunikálni!

Úticélok

Belgium Brüsszel  
Csehország Brno   Ceske Budejovice   Cesky Krumlov   Cheb   Chomutov   Humpolec   Jindřichův Hradec   Jirkov   Karlovy Vary   Louny   Olomouc   Ostrava   Pelhřimov   Prága   Písek   Sokolov   Telc   Tábor  
Franciaország Lyon   Metz   Párizs   Reims   Strasszburg  
Hollandia Amszterdam   Eindhoven   Rotterdam   Utrecht   Venlo  
Lengyelország Katowice   Krakkó   Varsó  
Luxemburg Luxemburg  
Nagy-Britannia London  
Németország Berlin   Bonn   Drezda   Düsseldorf   Frankfurt   Freiburg   Karlsruhe   Mannheim   München   Nürnberg   Regensburg   Saarbrücken   Stuttgart   Würzburg  
Norvégia Oslo   Sarpsborg  
Olaszország Bologna   Firenze   Genova   Milánó   Nápoly   Róma   Udine   Velence  
Románia Temesvár  
Svájc Bern   Bázel   Genf   Lausanne   St Gallen   Zürich  
Svédország Uddevala   Varberg  
Szlovákia Pozsony  
Egyéb információk

A Student Agency járataira a következő kedvezmények vehetők igénybe:
(A kedvezmények nem vonhatók össze!)

10% 26 év alatt vagy 60 év felett
15% nk-i diákigazolvány (a nemzetközi diákigazolvány száma nélkül a kedvezmény nem vehető igénybe!) vagy Euro26 kártya esetén
50% 15 év alatt (1 felnőttel együtt kell utazni) (kivétel: Anglia, Belgium, Luxemburg)
10% gyermekek 15 éves korig az Anglia, Belgium, Luxemburg járaton.
First Minute jegy - korlátozott számban kapható, minimum 30 nappal az indulás előtt kell a jegyet megvásárolni, bővebb információt erről a jegytípusról irodánkban kérhet!
Last Minute jegy - korlátozott számban kapható, a szabad helyektől függően, foglalás az indulástól számított pár órán belül lehetséges, bővebb információkról érdeklődjön irodánkban.
Special kedvezményes jegy - a busztársaság speciális kedvezményes ajánlatai egy-egy járatra, szabad helyek függvényében korlátozott számban állnak rendelkezésre. Bővebb információt irodánktól kérhet!

First/Last Minute kedvezmények július 1. és augusztus 31. között, valamint december 15. és január 15. között nem vehetők igénybe. Az év más időszakában is csak korlátozott számban állnak rendelkezésre a buszokon Special kedvezményes helyek.

Éves nyitott menetjegy
(a továbbiakban csak nyitott menetjegy)
A nyitott menetjegy (open jegy) a megvételétől számított 12 hónapon belül érvényes.

MENETJEGY TÖRLÉSE ÉS A FOGLALÁS VÁLTOZTATÁSA
Mivel a különböző típusú menetjegyek módosítási feltételei különbözőek, a részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Irodánkban menetjegybiztosítás köthető buszjegy vásárlása esetén.
A menetjegybiztosítás kizárólag a vásárlást követő 48 órán belül, Magyarország területén vásárolt menetjegyekre köthető. A biztosítás ára az alapár 5,5 %-a. A Menetjegy Biztosítás 20% önrészt tartalmaz. A megfelelő orvosi igazolás ill. zárójelentés és a szükséges papírok ellenében térít a biztosító!

A Biztosított utazásképtelensége:
A./ ha a Biztosított saját maga, vagy gyermeke, vagy örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermeke, szülője, nagyszülője, házastársa, házastársa szülője, testvére vagy a vele azonos lakcímre bejelentett élettársa elhalálozik,
B./ ha a Biztosított saját maga, házastársa, gyermeke, szülője, örökbefogadott, mostoha és nevelt gyermeke, házastársa szülője ill. a vele azonos lakcímen bejelentett élettársa heveny megbetegedése, vagy balesete miatt a Biztosított az utazást megkezdeni nem tudja, (feltéve, ha ezek az okok az utazásra történt jelentkezéskor még nem állottak fenn),(szülővel, nagyszülővel együtt utazó kiskorú gyermek esetén a szülő, nagyszülő utazásképtelensége a kiskorúra minden esetben kiterjed) - ha a menetjegy biztosítás megkötése a Biztosítottal együtt összesen két személy részére (megállapíthatóan és azonosíthatóan) történt, és a másik személy is rendelkezik a Biztosító érvényes menetjegy biztosítási szerződésével, a másik személy előzmények nélkül bekövetkező akut betegsége, balesete, ill. halála esetén is jogosult a Biztosított az útjának lemondására.
C./ ha a Biztosított vagy a vele együtt utazó a 11/A. és a 11/B. pontokban felsorolt hozzátartozója (krónikus betegségének akut állapotrosszabbodása miatt a Biztosított az utazást megkezdeni nem tudja, és ezt a tényt orvosi vélemény alátámasztja.
D./ ha a Biztosított lakásában betöréses lopást követnek el, ill. ha a Biztosított személye ellen lopást követnek el, vagy a lakást tűz, villámcsapás, robbanás, árvíz, vihar, felhőszakadás, hónyomás, jégverés, földcsuszamlás, földrengés, kő és földomlás, légi jármű és műhold lezuhanása kár érte és a Biztosított otthoni jelenléte az utazás időpontjában feltétlenül indokolt.
E./ ha a Biztositott külföldi tartózkodása során heveny megbetegedése, vagy balesete miatt a menetjegyét a hazautazáskor nem tudja igénybe venni, illetve
F/ ha a Biztositott külföldi tartózkodása során útlevelét vagy menetjegyét ellopják, vagy azok balesetből eredően megsemmisülnek és emiatt kedvezményes menetjegyét a hazautazáskor nem tudja igénybe venni, kivéve, ha azok pótlása a helyszínen megoldható. A baleset fogalma: balesetnek minősül a Biztosított akaratán kívül hirtelen fellépő olyan külső behatás, amelynek következtében a Biztosított egy éven belül meghal, állandó megrokkanást, egészségkárosodást vagy múlékony munkaképtelenséget szenved.
G / Az utazásképtelenség időpontja : az utazásképtelenség időpontja minden esetben az eseményre, betegségre okot adó körülmény kezdőnapja.

Utasbiztosítás
Amennyiben igényelnek biztosítást, kérjük azt is jelezzék felénk.

1-3. nap: 1 740 Ft/fő
4. naptól: 580 Ft/fő/nap