Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jogi tudnivalók

A www.nagyutazas.hu website-ot a Quatra.Net Kft. üzemelteti, szakmai hátterét a NagyUtazás.hu On-line Kft. adja.

NagyUtazás.hu Online Utazási Iroda Kft.
MKEH engedély szám: U-001016
Adószám: 14610554-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-277336
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-92819/2016.

A NagyUtazas.hu Online Utazási Iroda Kft. adatvédelmi tájékoztatója

A szabályzat a Nagyutazás.hu Online Utazási Iroda Kft. (1117, Budapest, Fehérvári út 80. cégjegyzékszáma: 01-09-277336, adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-92819/2016.) által üzemeltetett, www.nagyutazas.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban Weblap) publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének adatvédelmi szabályait tartalmazza.

  • A NagyUtazás.hu a személyes adatokat bizalmasan kezeli, minden olyan technikai intézkedést megtesz, amely az adatok biztonsága érdekében szükséges. A NagyUtazás.hu Online Utazási Iroda Kft. adatkezelési gyakorlata összhangban van az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, a 1992.évi LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, a 2011. évi CXII. tv. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Info. törvény) és a 1995. évi CXIX. tv., a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény) törvényekkel;
  • A weboldal látogatása során, a szerveren rögzítjük az Ön hálózati identitását: számítógépének IP-címét, valamint látogatásának időpontját, illetve az oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön. Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki.
  • Weboldalunkon regisztráció során csak egy felhasználónevet és egy e-mail címet kell megadni. Az e-mail címek senki más számára nem láthatók. A címeket adatbázisunkban tároljuk, jogerős bírósági megkeresést kivéve nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatok törlésének határideje: a hozzájárulás visszavonásáig.
  • Elektronikus hírlevél: hírlevelünk feliratkozásakor e-mail címét adhatja meg, amelyet harmadik félnek - a jogerős bírósági megkereséstől eltekintve - nem adunk ki. Az adatkezelés célja: reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése. A kezelendő adatok: email cím. Az adatok törlésének határideje: a hozzájárulás visszavonásáig. Hírlevelet lemondani a hírlevél alján található Leiratkozás linkre kattintva lehet.
  • Megrendelői adatok: Az adatkezelés célja: a megrendelés, annak kiszolgálása, a vásárlás és a fizetés dokumentálása, számviteli kötelezettség teljesítése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése. A kezelt adatok köre: tranzakció száma, dátuma, időpontja, bizonylat tartalma, áfás számla esetén név, cím és adószám. Felhívjuk az adatközlők figyelmét, hogy amennyiben más nevében köt velünk szerződést, más utas személyes adatait tölti ki, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése. Az adatkezelés időtartama: regisztráció megszűnése, egyéb esetben 5 év.
  • Az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett eljárásmód az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.

A NagyUtazás.hu Online Kft felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi pontok pontos betartására.