Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Bad Gastein

Általános leírás

A friss hegyi levegőjéről is híres Bad Gastein a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében fekszik, 1000 méterrel a tengerszint felett. A "boldog békeidőkből" származó, a város képét nagymértékben meghatározó épületek harmonikusan illeszkednek a csodás alpesi környezetbe. Az üdülőhely pihentető programok és aktív kikapcsolódási lehetőségek egyedülállóan gazdag választékát kínálja. A gazdag gyógy- és wellnesskínálatot pedig változatos sport- és szabadidős aktivitások egészítik ki. A megfelelő pihenésről és ellazulásról a Sziklafürdő hat tematikus részlege, a szállodákhoz tartozó termálfürdők, a világhírű Gasteini-gyógybarlang, az egészséges alpesi klíma, és összesen 17 radontartalmú forrás gondoskodik.

A hóbiztos fekvés, az vonzó sípályák és a különböző nehézségi fokú sífutópályák mellett számos további élmény szerepel még a Gasteini-völgy téli kínálatában. A nyári szezonban pedig csodálatos túra-, futó- és nordic walking útvonalak, kerékpárutak és hegyikerékpáros ösvények várják a vendégeket a Hohe Tauern Nemzeti Park csodás természeti környezetében.

A játék és izgalom megszállottjai esténként a Bad Gastein-i kaszinóban tehetik próbára a szerencséjüket. Emellett a változatos rendezvénynaptár is garanciát jelent a szórakoztató és tartalmas kikapcsolódásra.