Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Lofer

Általános leírás

Lofer hamisítatlan alpesi kis falucska a Loferer Alm síterep tövében, csipkés hegyekkel övezve. A faluból indul a kabinos felvonó ami két szakaszban visz fel a Schönblick fennsíkra. Innen ülőlifttel juthatunk fel az 1623 m magas Schönbichl és húzólifttel a 1747 m magas Grubhörndl csúcsokra. A sípályák szélesek, gondosan kezeltek, többségük nem meredek, családi sízésre kitűnően alkalmas a terep. Legnagyobb élményt a 9 km hosszú Loferer Alm Abfahrt lesiklópálya jelenthet, ami egy közepes lejtésű piros pálya 1100 méter szintkülönbséggel. Profiknak a 1,5 km hosszú 320 m szintkülönbségű Hochwena-Alpin pályát ajánljuk.

A Loferrel szomszédos falu Unken közelében található az Unken-Heutal síterep, ahol összesen 12 km pálya és 4 húzólift található. Itt remek lesiklást ígér a 4 km hosszú piros fokozatú Wildalmlift-Heutal pálya, melynek szintkülönbsége 500 méter.

A Loferer Alm különösen nagy szeretettel várja a családosokat: kedvezményes bérletárakkal, kényelmes és biztonságos liftekkel valamint két gyerekországgal kedveskedik a családoknak.