Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utaztatok már TUI-val?

grabowsky, 2009. június 12. 23:47
Sziasztok!
Az idei nyaralásunkat a TUI utazási irodával tervezzük. Vannak vélemények és tapasztalatok róla?
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (23 találat)
niggeres, 2009-07-31  16:25
az meg mi ?
szniki29, 2009-07-24  14:40
Megeri: igen, ez előfordulhat, én is jártam már így, mondjuk más földrészen...
Sokszor azért kényelmesebb az iroda, mert beszélik a nyelvet, ismerik a helyi szokásokat. Sokan nem beszélnek ám idegen nyelveket.
megeri, 2009-07-15  21:32
Egyénileg szervezni tényleg rizikós, ha nem vagy gyakorlott. Ha csak arra gondolok, hogy itt nálunk hogy átvágják a turistákat, el tudom képzelni, hogy más országokban is ez megy.
Megnéztem a neten a képeket, hát tényleg mesés egy hely! Nem csodálom, hogy oda szeretnél menni! :)
Köszi a tippet, majd benézek az indexre is! :)
mallorq, 2009-07-13  10:17
megeri: két esélyes a jövő évi út, mert ha visz oda majd iroda utast akkor velük megyek, ha nem akkor megpróbálom egyénileg...!
(ebben sajnos nem vagyok gyakorlott, ezért kockázatos...!)
Van az index.hu -n egy Mallorca fórum, nézz be oda is, ha érdekelnek ilyen dolgok...!:)
megeri, 2009-07-11  21:36
Hella!
Mallorq: leírásod alapján tényleg klassz kis hely lehet Cala D'Or. Rákeresek mindjárt a neten, biztos van róla kép. A Cala szónak most néztem meg a jelentését. Azt jelenti, hogy öböl. Eddig nem is tudtam :) Utazási irodával szeretnél majd menni, vagy inkább magadnak szervezel oda utat?

Niki: egy mountainbike túra tényleg jó lehet! Bár a nagy hőségben én inkább a parton punnyadnék! :) Remélem nálunk is jó lesz a kaja-pia. Mentetek valamilyen szervezett útra?
szniki29, 2009-07-11  14:10
Kedves Megeri!
Akkor kicsit részletesebben. Tulajdonképpen Kemertől 7km-re voltunk, (Antalya melletti nagyobb város) a Kemer imperial szállodában.
Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A szálloda egy hatalmas fenyőerdőnél fekszik, az all inclusive ellátás pedig nem csak hogy bőséges, de változatos és finom is. Mi ráadásul sokat is spóroltunk így, mert viszonylag sok folyadékot fogyasztunk, de az is benne volt az árban. Sportban is széles a választék, kedvencünk a mountainbike túra volt :-)
Nagyon idilli nyaralás volt. Még az is lehet, szeptemberben visszamegyünk. Hátha lesz egy kedvező ultra last minute ajánlat, vagy szerdai tui kedvezmény addig.
mallorq, 2009-07-11  10:41
megeri: Cala D'Or a keleti part gyönyszeme, 5 kis homokos öböllel, pezsgő élettel, és a környéke is nagyon szép...(kb. 4 km -re van csak tőle a Cala Mandrago természetvédelmi terület)
Már jártam ott korábban, de csak átutazóban, azért érdekelne a környék tüzetesebb felderítése...!:)
Történelmi látványosság nincs a városban, de kicsit odébb Felanitx -ban már igen...
Az esti "élet" igazi mediterrán jellegű nyüzsi, főleg a gazdag túristák jönnek ide, ezért az árak is picit magasabbak mint pl. Arenal környékén...!
Semmilyen leírás nem adja vissza igazán, tehát: látni kell... (jövőre)
megeri, 2009-07-09  15:50
Mallorq: Miért éppen Cala D'Or-ba szeretnél menni? Van ott valami nevezetesség vagy valami különleges látnivaló? Bevallom eddig még nem nagyon hallottam róla, de ez lehet az én tudatlanságom is.. :)

Niki: Melyik ML-ben voltatok? A sportprogramok és a kaja milyenek voltak?
szniki29, 2009-07-09  14:43
Sziasztok!
Most jöttünk vissza Törökországból (Antalya) és nagyon bejött. A Magic Life szolgáltatás tökéletes volt, nem volt gondunk semmire, teljes ellátással nyaraltunk 2 hétig. Költőpénzt szinte nem is költöttünk, a programok is benne voltak az árban így tényleg megérte.
Csak ajánlani tudom, korrekt és gördülékeny volt minden.
mallorq, 2009-07-02  13:11
Szia megeri!
A "legközelebb" az még sajnos nagyon messze van...
Bár szeretnék tavasszal egy kirándulós utat is összehozni, na de akkor mi lesz nyáron, mert a kettő nem valószínű hogy összejönne...
A keleti parton: Cala D'Or , és az az alatti rész van tervbevéve, de csak kora tavasszal derül ki, hogy melyik változatból lesz valami...
Örülök hogy tetszett a beszámoló, üdv: M