Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utaztatok már TUI-val?

grabowsky, 2009. június 12. 23:47
Sziasztok!
Az idei nyaralásunkat a TUI utazási irodával tervezzük. Vannak vélemények és tapasztalatok róla?
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (23 találat)
avarion, 2009-06-14  22:00
Hi,

Mi szintúgy utaztunk már velük, és a Gulettal is. Első utazásunk egy krétai all inc. volt, és parádésan sikerült. Igaz volt a szoba kiadásánál egy kis probléma, de az idegenvezető egyből orvosolta a helyzetet, és pillanatok alatt lett olyan szoba, amit szerettünk volna,
Azóta is évtől-évre a TUI-val foglalunk, és problémamentesen.
Nagy előnye, amiért mellette döntöttünk még a 10% kezdő foglaló (nem több), és az árgarancia (valóban). Sok helyen, még a konkurensnél (Neckermann) sem tartják így. Ja, és a válság miatt nem fizettettnek többet. Ez korrekt dolog. Nem hiába a német precizitás :-)
cickany, 2009-06-14  20:44
Sziasztok!

A párommal számtalanszor utaztunk már különböző utazási irodákkal, de pár éve már csak a TUI-val.Ennek az az oka, hogy rendkívül jó ár/érték arányú utakat ajánlanak. Nekünk nem az a fontos, hogy minél olcsóbban utazzunk valahová, mert általában a nagyon olcsó, az gyanús. A TUI-nak jó szállodái vannak, ahol kiemelkedő szolgáltatásokkal lehet szórakozni (pl. Magic Life szállodák). A foglalásnál során is minden infót megkaptunk, de kint is bármit kértünk, megoldották. Felkészült és kedves vezetőink voltak. Görögországban, Spanyolországban, Tunéziában és Törökországban is velük nyaraltunk.
Nem volt soha probléma!
megeri, 2009-06-13  22:54
Sziasztok!
De jó, hogy elindítottad ezt a topikot, mi először megyünk a haverokkal Tui-n keresztül, így én is örülnék a tapasztalatoknak! :)