Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utaztatok már TUI-val?

grabowsky, 2009. június 12. 23:47
Sziasztok!
Az idei nyaralásunkat a TUI utazási irodával tervezzük. Vannak vélemények és tapasztalatok róla?
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (23 találat)
megeri, 2009-07-01  23:06
Mallorq!
Nem semmi kis beszámolót írtál! Klassz, hogy leírtad a napjaidat. A képek is nagyon szépek, látszik, hogy nem kezdő fotós vagy! :) Grat! :)
Köszi a beszámolót, szerintem sokunknak válik majd hasznára. Legközelebb merre szeretnél menni?
mallorq, 2009-06-26  18:35
Helló!
Nekem jó tapasztalataim vannak a TUI -val, már évek óta velük utazom!
Az idén Mallorcára voltam velük, most jöttem haza néhány napja. Minden stimmelt!
Az ár FP -val egy hétre, 3 csillagos szállodában 153e. ft. volt, ebben benne minden, az egyágyas felár is!!!
Az útibeszámoló, és néhány kép itt található:
www.ongo.hu/elmenybeszamolok/3510
megeri, 2009-06-24  18:31
Hella!
Grabowsky: Ha hazajöttünk a nyaralásból feltétlenül megírom. Viszont még jó sokáig várhatsz rá, mert csak augusztus elején megyünk. :)
megeri, 2009-06-24  18:22
Hella!
Grabowsky: Ha hazajöttünk a nyaralásból feltétlenül megírom. Viszont még jó sokáig várhatsz rá, mert csak augusztus elején megyünk. :)
grabowsky, 2009-06-22  17:24
Megeri:
Szeva!

Képzeld mi is néztük azt a szállodát, nekünk is nagyon bejött, de végül egy másik ajánlat mellett döntöttünk. Mondjuk szívesen vennék majd élménybeszámolót róla, hátha összejön még oda valami. :-)
megeri, 2009-06-19  20:02
Hello!
Klassz, hogy ennyien írtatok már! Köszi! Úgy látszik tényleg jó választás lesz idén Spanyolország a TUIval! Remélem nálunk se lesz semmi gikszer. Ha valaki látogatja még ezt a fórumot, írhatna még! Grabowsky is tutira örülne a tapasztalatoknak!
Nem volt véletlen vmelyiktök Spanyolban a Cala Mesquida Resortban? (Ide megyünk a haverokkal)
krittike, 2009-06-19  13:58
Hello mindenki!
Mi Neckermanosok, előtte pedig kis iroda pártiak voltunk. Az utazás kiállításon aztán megversenyeztettem a TUI útjait, és igazából ár-érték szempontjából a leginkább kedvemre valóbb volt.
Gondolnak a gyerekesekre és ez szimpatikus. A Magic Life szállodái ki vannak találva! Idénre befoglaltam velük, majd utólag jelzek milyen volt. Nagyon remélem nem csalódom, mert jó lenne egy nyugodtat nyaralni :-)
szucsi, 2009-06-16  16:01
Feleségemmel már többször utaztunk Tuival, voltunk Spanyolországban, Törökországban és Görögországban. Idén Bulgáriát szemeltük ki magunknak :) Korábban utaztunk más társasággal is, de mivel a Tuit korrektnek és jól szervezettnek ismertük meg itt maradtunk. Nem mondom, hogy mindig minden simán ment. Tavaly tengerre néző szobát kértünk, mikor odaértünk derült ki, hogy mindegyiket kiadták,de kárpótoltak bennünket és amint lehetett kaptunk egy tengerre nézőt. Szerintem ez se olyan vészes, ennyi rugalmasság még bennünk is van, szóval emiatt nem pártoltunk el tőlük. Sokkal rosszabb, ha csődbe megy egy utazási iroda. Sajnos idén is volt már erre példa, a Sirius travel ment csődbe, számos utasát cserben hagyva. Ezért örülök annak, hogy a Tui nemzetközi háttérrel rendelkezik, sok évnyi tapasztalattal, így biztos lehetek benne, hogy haza is jutok a nyaralásról. :)
Zsuzsa33, 2009-06-15  20:29
Sziasztok!
Mi idén utazunk másodjára Tui Gulettel, tavaly Rodoszon voltunk, és nagyon meg voltunk elégedve a szervezéssel és a szállodával kapcsolatban is. Korábban azt gondoltam, hogy két gyerek mellett az apartmanos nyaralás a legjobb választás, de tavaly olyan jó volt a gyermekbarát szálloda. Ezalatt azt értem, hogy magyar animátorok foglalkoztak a lurkókkal, felár nélkül adtak nekünk rácsos ágyat, volt külön gyermekétterem gyerekmenüvel, rengeteg medence és csúszda volt számukra. Klassz volt, hogy az animátorok foglalkoztak velük, így könnyebb volt a gyerekek mellett pihenni. Ha azt nézem így picit drágábban jövünk ki a nyaralással, de viszont nincs gondom a főzésre, ha nem all inc. a szálloda, hanem csak félpanzió, akkor is napközben kapnak a gyerekek üdítőt meg rágcsát a szállodában. Szóval nekünk eddig bejött, remélem idén is sok-sok új élménnyel leszünk gazdagabb. A picik viszont szinte már számolják a napokat, mondtam nekik, hogy idén is lesznek csúszdák :)
szaboa83, 2009-06-15  13:34
Hello Mindenki!
Aktuális párommal számos nyaralóhelyen voltunk a Gulet és TUI útjain. Csak jókat tudok elmondani, felkészült és barátságos társaság. Persze olyan előfordult, hogy volt egy kis csúszás, elromlott a légkondi, de az nem az ő hibájukból adódott.
Tavaly a szerdai akcióit vettük igénybe, idén a párod 50% olcsóbbant.
Haverok is utaztak már velük, nekik rosszul regisztrálták a szobát, de kaptak kárpótlásul egy másikat amint lehetett.