Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Róma naponta háromszor
2008. február 08.

Napi háromra növeli a Budapestet Rómával összekötő járatainak számát a Malév és code share partnere, az Alitalia. A járatsűrítést a Malév utasforgalmának az előző évben tapasztalt jelentős, mintegy 12%-os bővülése indokolja. A két légitársaság ugyancsak közös milánói útvonalát a nyári menetrendtől a Malév gépei repülik.

A Malév az olasz nemzeti légitársasággal közösen napi kettőről háromra emeli római járatainak számát a március 30-án életbe lépő nyári menetrendi időszaktól kezdődően. A járatsűrítésnek köszönhetően a reggeli és délutáni indulások mellett egy déli járat is szerepel a két légitársaság kínálatában. A reggeli járatot a Malév, míg a délit és a délutánit az Alitalia gépei teljesítik. A magyar nemzeti légitársaság jelentős 12 százalékos utasforgalom bővülést regisztrált római vonalán, míg a business utasok száma 11 százalékkal volt magasabb 2007-ben az előző évihez képest. A római járaton az utasok többsége a két főváros között utazik, ám nem elhanyagolható az átszálló utasok mintegy 25 százalékos aránya, akik közül legtöbben Ukrajnába, azon belül is főleg Odesszába utaznak. Népszerű úti cél még a tranzitutasok körében Bukarest és Várna is. A jegyek többségét, mintegy 50 százalékát Olaszországban értékesíti a magyar légitársaság.

A Malév repülőgépei teljesítik a nyári menetrendtől kezdődően a Malév és az Alitalia közös (code share) milánói járatát. Ezen a vonalon a Malév az üzleti forgalomnak előnyös reggeli és esti járatokat biztosít a nyári menetrendben, lehetővé téve, hogy a magyar üzletemberek ügyeiket akár egy nap alatt is elintézhessék az olasz nagyvárosban.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Róma
Olaszország