Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Közvetlen légihíd Budapest és Amman között
2007. június 15.

Kiterjedt code-share megállapodást kötött a Malév és a Royal Jordanian, amely szerint a jordán királyi légitársaság július 28-án elindítja a Royal Jordanian és a Malév közös közvetlen menetrend szerinti járatát Amman és Budapest között.

A szerződés értelmében a Royal Amman-Budapest közvetlen járatára a Malév járatszám is rákerül, ami lehetővé teszi, hogy a Malév a járatra, mint sajátjára értékesítsen repülőjegyeket.

A Royal Jordanian utasai előtt is új lehetőségek nyílnak a Malév útvonalhálózatán, a magyar légitársaság 12 járatára kerül fel a jordán légitársaság kódja, többek között Berlin, Varsó és Koppenhága esetében. A jordán fél által üzemeltett Royal Jordanian-Malév közös közvetlen járat hetente kétszer köti össze a két fővárost, de athéni és isztambuli átszállással a napi légi hidat is biztosítani tudják. A két cég partneri kapcsolata a jövőben más járatokra is kiterjed, az utasok így a Malév kínálatában eddig nem szereplő egzotikus célállomásokra (Aqaba, Dubai, Abu Dhabi, Bombay, Delhi) is válthatnak majd jegyet.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Ammán
Jordánia