Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Centara Grand Beach Resort Samui 5*****

Koh Samui, , Thaiföld
Luxus kialakítású, tengerparti szálloda elsőosztályú szolgáltatásokkal és szép, gondozott kerttel. Közvetlen a homokos strandon fekszik. A busztranszfer Koh Samui repülőteréről kb. 20 perc. A luxusszállodában összesen 203 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll 4 étterem nemzetközi konyhával, barbecue, tenger gyümölcsei, thai vagy japán specialitásokkal, különböző bárok és ajándéküzlet. A trópusi kert közepén nagy úszómedence. Figyelem! 12.28.-01.05. között a min. tartózkodás 5 éjszaka.

Szobák
A1A/A2A/A3A - De Luxe-szobák: A felső emeleten található szobákban minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, zenecsatorna, WIFI, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon a tenger oldalán.
A1B/A2B/A3B - Premium De Luxe-szobák: Kiegészítve belépéssel a Club Lounge-ba.
A1C/A2C/A3C - De Luxe Pool-suitek: Tágasabbak és a tenger oldalán lévő terasszal rendelkeznek.
A1D/A2D/A3D - Suitek: Tágasabbak és balkonosak, kiegészítve külön hálószobával.
A1E/A2E/A3E - Premium De Luxe Pool-suitek: Tágasabbak és teraszosak, kiegészítve külön hálószobával, belépés az exkluzív Club Lounge-ba privát úszómedencével, este koktélokkal, ingyenes WIFI-vel és nemzetközi napilapokkal.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub és játszótér. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1C, A1D, A1E).Min. 9 éjszakás tartózkodás esetén 1x 45 perces spa-kezelés/teljes árat fizető fő/tartózkodás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, 2 teniszpálya, röplabda, vitorlázás, búvárkodás és vízi sportok (egy részük térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS