Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Centara Grand Beach Resort 5*****

Phuket, , Thaiföld
Ízlésesen kialakított, tengerparti szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, víziparkkal és szép medencékkel. Nyugodt környezetben, közvetlen a finomhomokos Karon Beach-en fekszik. Hotelbusz Patongba, ahol számos bár, étterem és vásárlási lehetőség található. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 50 perc. A 2010-ben megnyitott szállodában összesen 262 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll WIFI, több étterem (olasz, nemzetközi, ázsiai), bárok és Club Lounge (belépés a szobatípustól függően). Nagy vízipark vízesésekkel, lazy riverrel, pezsgőfürdővel és 5 úszómedencével. Figyelem! 12.28.-01.05. között a min. tartózkodás 5 éjszaka (12.30-án és 12.31-én történő elutazás nem lehetséges).

Szobák
A1A/A2A/A3A - De Luxe Ocean Facing-szobák: Az elegáns berendezésű szobákban kávé-/teafőző, minibár, hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz a tenger oldalán.
A1B/A2B - Premium De Luxe Ocean Facing-szobák: Tágasabbak és nagy balkonnal rendelkeznek.
A1C/A2C - Spa De Luxe Ocean Facing-szobák: Nagy fürdőszobával és a balkonon kültéri pezsgőfürdővel rendelkeznek.
A1D/A2D/A3D - Premium Spa De Luxe-szobák: Tágasabbak, a nagy balkonon étkezősarokkal és kültéri pezsgőfürdővel rendelkeznek.
A1E/A2E/A3E - De Luxe Pool-suitek: Privát medencével és terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence vízicsúszdákkal és mini-klub. Főzőtanfolyam és esti szórakoztató programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1C, A1D, A1E).Min. 9 éjszakás tartózkodás esetén személyenként 1x vacsora ingyenesen (italok nélkül).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, tenisz és jóga.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS