Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Western Premier Bang Tao Beach Resort 4****

Phuket, , Thaiföld
Ízlésesen kialakított, All Inklusive ellátást is kínáló szálloda közvetlen a strandnál, a nyugodt Bang Tao-öböl végén. Közvetlen Bang Tao fehérhomokos strandján fekszik, ahol kis éttermek és üzletek pár perces sétával elérhetők. Phuket város kb. 45 perc, az ismert Patong Beach számos étteremmel, bárral, vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 25 perc (hotelbusz térítés ellenében). A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 30 perc. A szállodában összesen 235 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, internetsarok (WIFI térítés ellenében), lobby-bár és 2 étterem. A kertben 2 édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Külön gyermekmedence.

Szobák
A1D/A2D/A3D - De Luxe-szobák: A Villa Wingben található, tágas, kényelmesen berendezett szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), fürdőköpeny, hajszárító, fürdőszoba/zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1A/A2A/A3A - De Luxe-szobák: Kertre nézők és a szobák egy része oldalról tengerre néző.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: A tenger oldalán találhatók.
A1C/A2C/A3C - De Luxe-bungalók: Közvetlen tengerre nézők.
A1F/A2F - De Luxe-családi szobák: 2 hálószobával rendelkeznek és kertre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Napközben animációs programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: kajak, szörf és további vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: pezsgőfürdő, gőzfürdő, masszázs, szauna és kezelések a spa-részlegben.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS