Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bandara Resort and Spa 4****

Koh Samui, , Thaiföld
Szép, közvetlen tengerparti szálloda, ideális a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Közvetlen a kilométerhosszú, homokos Bophut Beach-en fekszik. Fisherman's Village éttermekkel és szupermarkettel néhány perces sétával elérhető. A busztranszfer Koh Samui repülőteréről kb. 15 perc. A luxus kialakítású szállodában összesen 150 szoba található több, 1-4 szintes épületben és 28 villában. A vendégek rendelkezésére áll ingyenes internetsarok, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, 2 étterem nemzetközi és thai specialitásokkal, 3 bár valamint ajándéküzlet. A kertben 2 úszómedence és napozóterasz ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: A főépületben található, ízléses berendezésű szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, CD- és DVD-lejátszó, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1C/A2C/A3C - De Luxe-szobák: A melléképületben, a medencéhez közelebb találhatók.
A1B/A2B/A3B - Villák: Tágasabbak, kiegészítve kis, privát medencével és külső zuhanyozóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1C, A1B).Min. 10 éjszakás tartózkodás és Superior-szoba foglalása esetén elhelyezés De Luxe-szobában (12.22.-01.05. között nem érvényes).Superior-szobában (A2A) 2 teljes árat fizető fő és 1-2 gyermek (2-12 éves) foglalása esetén elhelyezés De Luxe-szobában (A2C).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS