Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Napsütötte Andalúzia ékkövei

Csillagtúra Dél-Spanyolországban
Azonosító szám: 36869időtartam: 8 nap / 7 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
2017. május 23., kedd
Hotel 4*
Program
1. NAP | Utazás Malagába
Utazás repülővel Budapestről Malagába átszállással. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, Malaga régiójában. Szállás: Royal Al Andalus****

2. NAP | Malaga
A napsütéses Costa del Sol fővárosának számító, Földközi-tenger partján található Malaga, a kikötőváros Spanyolország egyik ékköve. Az óváros számos kincset rejt: az impozáns, fenséges La Manquitakatedrális, nyüzsgő-bájos utcácskák, jellegzetes andalúz épületek, a zöldellő oázist jelentő parkok, kertek látványa vonzza tekintetünket. A Malaga szívében magasodó római színházról, a második századból származó Teatro Romanoról érdemes tudni, hogy magát az amfiteátrumot a 3. század óta nem használták, és a mórok a köveket saját erődjük, az Alcazaba megépítésére vették igénybe. Itt múzeum is működik, és a kert, és a kilátás magával ragadó. A város történelmi negyedében, a Plaza de La Merceden, a Casa Natalban született a zseniális festő, Pablo Picasso, az avantgard irányzat jeles képviselője. Amennyiben igény mutatkozik rá, felkeressük a La Alcazaba mór erődöt, és a Picasso Múzeumot, melyben a mester számos alkotása megcsodálható. A város nevezetességei közé tartozik még a virágzó trópusi fákkal büszkélkedő városi park, a városháza, az egyetem, és a La Concepcion botanikus kert. A Gibralfaro-vár a magasból tekint le a városra, ahonnan a város, a kikötő, és a kéken csillámló tenger ígér felejthetetlen látványt. Visszatérés a hotelbe.

3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Gibraltár Szabadidő, vagy válassza FAKULTATÍV programunkat: kirándulást teszünk a brit tengerentúli területnek számító Gibraltárra. A Gibraltári-szoros választja el az európai és az afrikai kontinenst. A mindössze 6,8 négyzetkilométernyi koronagyarmat kisvárosnyi népességgel rendelkezik. Az utak annyira keskenyek, hogy le kell szállni a buszról ahhoz, hogy eljussunk a Majom-sziklához. A nap üde színfoltját jelentik a nyüzsgő, minden lében kanál makákó-majmok, akik hozzászoktak a turistákhoz, és előszeretettel csennek és fogadnak el bármilyen ennivalót. A félsziget déli részéről fenséges kilátás tárul elénk: a türkizkéken villogó tenger, és a távolban sejtelmesen felsejlő Afrika partjai. A mészkőbarlang komplexum-része a Szent Mihály barlang. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Ronda
A reggelit követően tartson velünk egész napos kirándulásra Rondába! Az egyik legszebb andalúz városkaként számon tartott település megihlette Ernest Hemingwayt és Orson Wellest is. A 780 méter magasságban, egy fennsíkon épült gyönyörű Ronda két részét egy szurdok választja el, a szédítő mélységen átívelő híd pedig drámai külsőt kölcsönöz az amúgy is festői városnak. A Puente Nuevo, azaz Új híd a 18. század óta köti össze a régi és az új városrészt. Az óvárosban várja a híveket a Santa María Mayor-templom. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Granada Élvezze ki a szabadidőt, vagy tartson velünk FAKULTATÍV kirándulásunkra, melynek középpontjában Granada áll. A három dombon fekvő, korábbi mór főváros Spanyolország egyik ékessége. Az elbűvölő szépségű Alhambra palota-erőd egy teraszos dombról őrzi a vidéket, és 1984 óta számít az UNESCO-Világörökség részének. A mesébe illő park, a káprázatos tornyok, lenyűgöző boltívek, oszlopdíszek, finom részletek, kapuk ámulatba ejtenek minket. Az épületegyüttes része a Naszridák palotái is. A Generalife, a naszrid uralkodók nyári palotája híres álomszép kertjéről. Délután lehetőség adódik arra, hogy szabadidő keretében fedezzük fel az elragadó óvárost. A város egy pontja csodálatos kilátással ajándékozza meg a látogatókat, mely a vadregényes Sierra Nevadahegyláncra, illetve Albaicín arab negyedre nyílik. Visszatérés a hotelbe. 6. NAP | Benalmadena és Mijas Pueblo A mai nap programja kicsit könnyedebb tempót engedélyez nekünk, a délelőttöt töltse kedvére! Dél körül kerekedünk fel Costa del Sol hegyvidékének megismerésére. Első megállónk Benalmadena, mely fehér házairól nevezetes. Európa legnagyobb buddhista sztúpája is itt található, mely a helyi vallási tolerancia szép példája. Ezt követően egy másik andalúziai ékkő, Mijas Pueblo vár ránk. A település egy dombról tekint le a tájra, és a Földközi-tenger ragyogó víztükrére. Tiszta időben ellátni a Gibraltárig, illetve akár Afrikáig is. A sziklás dombvidéken pálmafák lengedeznek, és a világ számos részéről származó növények illatát viszi a szél. Visszatérés a hotelbe.

6. NAP | Benalmadena és Mijas Peblo
A mai nap programja kicsit könnyedebb tempót engedélyez nekünk, a délelőttöt töltse kedvére! Dél körül kerekedünk fel Costa del Sol hegyvidékének megismerésére. Első megállónk Benalmadena, mely fehér házairól nevezetes. Európa legnagyobb buddhista sztúpája is itt található, mely a helyi vallási tolerancia szép példája. Ezt követően egy másik andalúziai ékkő, Mijas Peblo vár ránk. A település egy dobról tekint le a tájra, és a Földközi - tenger ragyogó víztükrére. Tiszta időben ellátni a Gibraltárig, illetve akár Afrikáig is. A sziklás dombvidéken pálmafák lengedeznek, és a világ számos részéről származó növények illatát viszi a szél. Visszatérés a hotelbe

7. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Cordóba Töltse kedvére az időt, használja ki a hotel és a környék nyújtotta lehetőségeket, vagy vegyen részt FAKULTATÍV kirándulásunkon, melynek során az egykori mór központ, Cordóba szépségeit ismerhetik meg. Andalúzia egyik gyöngyszeme, és egyben harmadik legnagyobb városa hűen őrzi az arab múlt emlékeit. A Mezquita, azaz córdobai nagymecset az iszlám építészet egyik kimagasló példája, de egyediségét az is fokozza, hogy gótikus katedrálist hoztak létre területén. A briliáns építészeti megoldások elbűvölik a látogatókat. A jó állapotban megőrzött római híd a Guadalquivir folyó felett ível át. A város vonzerejét a sok bájos terasz, az ezerszínű virágokkal ékesített udvarok is fokozzák. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP | Hazautazás
Transzfer a repülőtérre, majd átszállással utazunk haza Budapestre.
Elhelyezés
Hotel 4*
Ellátás: reggeli

Fakultatív programok
kirándulás
Kiegészítő információk
Magyar állampolgárok érvényes útlevelükkel vagy kártya típusú személyi igazolványukkal léphetnek be Spanyolország területére. A programok a részvételi
díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
Napsütötte Andalúzia ékkövei
indulási időpontok:

2017-05-23

időtartam: 7 éjszaka
Hotel 4*
Részvételi díj169 990 Ft/fő
Egyágyas felár9 200 Ft/fő/éj
Kiegészítő szolgáltatások
Vacsora csomag41 990 Ft/fő
Stornó biztosítás3 700 Ft/fő
Fakultatív programok
kirándulás49 990 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték48 000 Ft/fő
Foglalási díj2 900 Ft/fő
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • REPÜLŐJEGYET ODA-VISSZA, ISMERT LÉGITÁRSASÁGGAL REPÜLÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT:

Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in.
 • TRANSZFEREKET:

A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
 • KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL

Malaga, Ronda, Benalmadena, Mijas Pueblo.
 • MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT:

Vendégeink négycsillagos, stílusos hotelben kapnak elhelyezést.
 • REGGELIT:

Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.
 • MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST

Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.
 • RELAXÁCIÓT:

Pihenés, feltöltődés.
 • INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN:

A repülőtér közelében VIP parkolóban.
Az ár nem tartalmazza:
 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
 • Repülőtéri illeték: 48.000 Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek:
 • Vacsora (büfé vagy menüs jelleggel): 41.990 Ft/fő/hét
 • Fakultatív programcsomag (Gibraltár-kirándulás, Granada-kirándulás, Cordóba-kirándulás): 49.990 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 9.200 Ft/fő/éj