Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sporting Baia Hotel 4****

Szicília, , Olaszország
Modern szálloda, mely a gyönyörű Naxos öbölben fekszik. A tetőn egy napos terasz található napágyakkal, ahonnan különleges kilátás nyílik a partra és a környező hegyekre. A szállodában 104 modernül berendezett szoba található, amelyek felszerelése az igényes vendégeket is kielégíti. Minden korosztály számára ajánljuk. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől (Catania): 65 km
távolság a központtól (Giardini Naxos): 100 m
távolság az üzletektől: 100 m homokos part
napágyak és napernyők illetékért
vízi sportok illetékért

Szobák
Minden szoba légkondicionált, erkélyes, fürdőszobás vagy zuhanyzós (hajszárítóval), telefonnal, széffel és Tv-vel (térítés ellenében) felszerelt. A Sporting Baia Hotelnél lehetőség van felár ellenében tengerre néző szoba foglalására.

Szolgáltatások a közös terekben
Amerikai bár, étterem, konferencia terem, parkoló.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Kisméretű fedett fűthető medence, fitness terem, masszázs, fodrász és szolárium (térítés ellenében). Az épület tetején napozóterasz csodálatos panorámával. A nyári időszakban a tengerparton vízi sportok széles választéka. A strandszerviz díját a szállás ára nem tartalmazza (napernyő, nyugágy).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS