Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

San Domenico Palace 5*****

Taormina Mazzaró, , Olaszország
Az Etnára, illetve Taormina városának öblére néző terasszal rendelkező, egyedi szálloda fitneszközponttal, szépségsarokkal, valamint szabadtéri úszómedencével várja vendégeit.

A 2 történelmi épületből álló luxusszálloda Taormina városában helyezkedik el. A Garden szárny korábban egy XV. századi, zárdával rendelkező kolostornak adott otthont. A Grand Hotel szárnyat 1896-ban építették hozzá a már meglévő épülethez.

Az egyedileg berendezett szobákban légkondicionálás, valamint műholdas TV áll rendelkezésre. A legtöbb szoba a tengerre nyújt kilátást, míg néhány szobához privát erkély is tartozik.

A San Domenico Palace Hotel leghíresebb éttermi kalauzokban is szereplő éttermeiben és bárjaiban hagyományos szicíliai ételeket fogyaszthatnak a vendégek. Az étteremben helyi péksüteményeket tartalmazó, svédasztalos reggelit is felszolgálnak.

Az üdülőhelyi díj a helyszínen fizetendő: 2,50 EUR/fő/éj.

Szobák
2 ágyas classic (városra vagy kolostorra néző), superior (kolostor szárnyban elhelyezkedő, tengerre néző, erkély nélküli), deluxe (tengerre néző, erkélyes) és executive (tengerre néző teraszos) szobákban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS