Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Melia Bali Villas & Spa 5*****

Nusa Dua, , Indonézia
Az ötcsillagos szálloda a repülőtértől kb. 11 km-re, gondozott trópusi kertben, közvetlenül a homokos tengerparton található. A szállodától egy könnyű sétára vásárlási lehetőség és számos étterem, bár található. A hotelben recepció, ajándéküzlet, valutaváltó, mediterrán, japán, ázsiai és halas étterem, bárok, úszómedence, edzőterem, asztalitenisz, játszótér, miniklub, helyszíni fizetés ellenében teniszpálya, a tengerparton vízisport lehetőségek, a szálloda egészség- és szépségközpontjában különböző szépészeti kezelések, gőzfürdő és fodrászat áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák
Melia szoba: a kb. 42 m2 alapterületű, kétágyas, fürdőszobás, balkonos superior szobák síkképcsöves, műholdas tv-vel, légkondicionálóval, telefonnal, kávé- és teafőzővel, széffel, minibárral, hajszárítóval és helyszíni fizetés ellenében wifivel rendelkeznek.
Premium szoba: a kb. 71 m2 alapterületű, kétágyas, deluxe szobák a superior szobák berendezésén kívül kimonóval vannak felszerelve.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS