Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements Surses Alpin 4****

Savognin, , Svájc
Színvonalasan berendezett apartmanok nyugodt, napsütéses helyen. Színvonalasan berendezett apartmanok nyugodt, napsütéses helyen. A település szélén fekszik. A városközpont éttermekkel és vásárlási lehetőségekkel kb. 400 m-re, a felvonók és sípályák csak kb. 300 m-re. Az ízléses létesítményben 69 apartman található 4 épületben. A vendégek rendelkezésére áll recepció és lift. Térítés ellenében: mosó- és szárítógép. Sípályák: kb. 300 m-re. Síliftek: kb. 300 m-re. Sífutópálya: kb. 500 m-re. Síbusz: a létesítménynél. Sísuli: kb. 400 m-re. Síkölcsönző: kb. 300 m-re. Sítároló: az apartmanházakban. Téli túraútvonalak: számos útvonal a közelben. Síbérletszerviz: a recepción.

Szobák
A kényelmesen és ízlésesen berendezett apartmanokban SAT-TV, rádió, telefon, internetcsatlakozás (térítés ellenében), széf, étkező- és ülősarok, konyhasarok (kerámialapos tűzhely sütővel, hűtőszekrény, kávéfőző, mosogatógép), zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
F2F/F4F: Kétszobás apartman 2-4 fő részére (kb. 47 m^2). Nappali/hálószoba dupla kanapéval és 1 kétágyas szoba.
F4G/F6G: Háromszobás apartman 4-6 fő részére (kb. 56 m^2). Nappali/hálószoba dupla kanapéval, 2 kétágyas szoba, külön WC.
F6H/F8H: Négyszobás apartman 6-8 fő részére (kb. 77 m^2). Nappali/hálószoba dupla kanapéval, 3 kétágyas szoba, külön WC. Áram, víz, fűtés és elutazás utáni takarítás. Gyermekágy 2 éves korig kb. 27,30 EUR/tartózkodás. Etetőszék kb. 15,60 EUR/tartózkodás. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 15.00 órától/09.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Játszószoba. Térítés ellenében: biliárd. Apartmanonként 1 parkolóhely kb. 8,- EUR/tartózkodás. Nem vihető. Játékkölcsönzés a Savognin Tourismustól a létesítmény területén.A könyvtár használata.Ingyenes postabusz Salouf, Savognin és Bivio között. 15% kedvezmény síbérlésre és sítárolásra a NTC Sport Savogninban, a sífelvonó völgyállomásánál.Ingyenes síbérlés gyerekeknek 10 éves korig, ha egy szülő is felszerelést bérel a Wasescha Sport Rentnél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS