Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Residence Lastei 3***

San Martino di Castrozza, , Olaszország
Családias hangulatú létesítmény gyönyörű, csendes helyen. Az alpesi stílusban berendezett apartmanház balkonjairól csodálatos kilátás nyílik a jól ismert Pale di San Martinóra. A terület igazi paradicsom a sífutók számára, hiszen a közelben több könnyű és nehéz ösvény várja az idelátogatókat. Családias hangulatú létesítmény gyönyörű, csendes helyen. Az alpesi stílusban berendezett apartmanház balkonjairól csodálatos kilátás nyílik a jól ismert Pale di San Martinóra. A terület igazi paradicsom a sífutók számára, hiszen a közelben több könnyű és nehéz ösvény várja az idelátogatókat. Az apartmanház a település központjában található, bevásárlási lehetőségek, bárok és éttermek kb. 200 m-re. 60 apartman, WIFI a recepción (térítés ellenében), lift, étterem és érmés mosóautomata. Síliftek: kb. 400 m-re.
Sípályák: kb. 400 m-re.
Sífutópálya: kb. 200 m-re.
Síbusz: az apartmanháznál.
Sítároló: az apartmanházban.

Szobák
A kényelmesen berendezett stúdiókban és apartmanokban zuhanyozó, WC, telefon, SAT-TV, hajszárító, konyhasarok (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő térítés ellenében, kávéfőző), étkezősarok és balkon.
F2F: Stúdió (kb. 25 m^2) 2 fő részére, nappali/hálószoba 2 fekhellyel.
F4F: Kétszobás apartman (kb. 35 m^2) 4 fő részére, nappali/hálószoba 2 fekhellyel és egy hálószoba dupla vagy 2 különálló ággyal. Áram, víz, fűtés, ágyneműhuzat (14 naponkénti váltással), törölköző (heti váltással), konyharuha (váltás nélkül), kaució, üdülőhelyi díj, elutazás utáni takarítás a konyhasarkot kivéve, melyet a vendégeknek kell kitakarítaniuk. Gyermekágy 2 éves korig kb. 8,- EUR/nap. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 17.00 és 20.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Játszószoba. Térítés ellenében: asztalifoci és biliárd. Fedett parkoló térítés ellenében (kb. 5,- EUR/nap) illetve garázs (kb. 9,- EUR/nap). Előzetes lekérés szükséges. Háziállat Nem vihető.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS