Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Castell De Mar 4****

Palma de Mallorca, , Spanyolország
Közvetlen tengerparti, hangulatos szálloda. Kitűnő választás pároknak és családoknak egyaránt. Cala Millor szívében fekszik, közvetlen a homokos/kavicsos strandon. A szállodában 230 szoba található 12 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és ingyenes WIFI-vel, olvasószoba, SAT-TV-szoba, étterem terasszal, snack-bár, szalonbár és kerékpártároló. A kertben édesvizű úszómedence és napozóterasz. A medencénél napágyak ingyenesen, törölközők kaució ellenében, napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Külön gyermekmedence és kis játszótér.

Szobák
A1B/A2B: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, zenecsatorna, telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és oldalról tengerre néző balkon.
A2A/A3A: Tengerre néző szobák.
A2E/A3E - Junior-suitek: Tágasabbak, kiegészítve heverővel és fürdőköpennyel.
A2D/A3D - Junior-suitek: Tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Esti rendezvények show-műsorokkal és élőzenével.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: kerékpárok. Pezsgőfürdő és ,fedett medence. Térítés ellenében: szauna, törökfürdő és masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS