Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Roc Boccaccio 3***superior

Palma de Mallorca, , Spanyolország
Törzsvendégek körében népszerű szálloda nyüzsgő környezetben. A kb. 100 m-re található, homokos strand egy főúton keresztül érhető el. Közvetlenül a Lago Esperanza belső tó partján fekszik (fürdésre nem alkalmas). Üzletek, bárok és éttermek a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75 perc. A szállodában 272 szoba található 5 emeleten és 2 lift. Rendelkezésre áll hall recepcióval, társalgó filmvetítővászonnal, SAT-TV szoba, szalon bárral és étterem. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. A strandon a szállodához tartozó étterem/kávézó, terasz és napágyak állnak a vendégek rendelkezésére. Kerékpártároló. Gyermekmedence, játszótér és mini-klub (2-14 éveseknek).

Szobák
A1A/A2A: Hűtőszekrény (külön kérésre, térítés ellenében), telefon, bérelhető széf, SAT-TV, légkondicionálás, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
A3B - Háromágyas szobák: Max. 3 felnőtt és 1 gyermek elhelyezésére.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Napközben a szállodában és a strandon animációs programok. Esténként animációs programok professzionális show-műsorokkal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, fitneszterem, röplabda és asztalitenisz (kaució ellenében). Térítés ellenében: biliárd, kerékpárok és minigolf. Pezsgőfürdő. Térítés ellenében: szauna, masszázs és szolárium.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS