Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iberostar Royal Cristina 4****

Palma de Mallorca, , Spanyolország
Igényes szálloda szép környezetben, kitűnő szolgáltatásokkal. A finomhomokos strandtól és a parti sétánytól kb. 100 m-re fekszik. A kényelmes szállodában 330 lakóegység található 2 négyemeletes épületben és liftek. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és ülőgarnitúrával, internetsarok (térítés ellenében), szalon bárral, étterem és ajándéküzlet. A szépen gondozott kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők ingyenesen, törölközők kaució ellenében. Kerékpártároló. Külön gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek).

Szobák
A1C/A2C: Telefon, minibár, légkondicionálás, SAT-TV, bérelhető széf, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A3D: Háromágyas szobák.
A1A/A2A - Superior-szobák: Tágasabbak.
C1A/C2A - Stúdiók: Kombinált nappali/hálószoba, főzősarok, ülősarok, telefon, bérelhető széf, SAT-TV, légkondicionálás, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
C1B/C2B - Superior-stúdiók: Tágasabb stúdiók.
B2A/B3A - Apartmanok: Típus \"A1\" Max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére, kiegészítve külön hálószobával (kijárattal a balkonra).
B2B/B3B - Apartmanok: Típus \"A1\" Medencére néző apartmanok.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Gimnasztika, fitneszterem, asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: biliárd és 2 kivilágítható teniszpálya. Fedett medence. Térítés ellenében: a Thai Zen SPAce wellness-központ szolgáltatásai.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS