Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa Elenite 4****

Elenite, , Bulgária
Fekvés: Az igényesen kialakított villák közvetlenül a tengerpart mentén helyezkednek el, a Balkán hegység tövében. Az első soros villákból csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a szemben elhelyezkedő neszebári óvárosra.
A kényelmes nyugodt pihenés kedvelőinek ajánljuk a villákat, melyek egészen egyedülálló természeti környezetben fekszenek.

Szobák
Elhelyezés: Kétágyas pótágyazható, fürdőszobás villákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, TV-vel és legkondicionáló berendezéssel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Mosoda, vegytisztítás, fodrászat szépségszalon, pénzváltó ajándékboltok, autókölcsönző, 24 órás orvosi szolgálat, WIFI térítésmentesen és a komplexum egész területén térítésmentesen vehetők igénybe a nyugágyak és napernyők a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All Inclusive ellátás, mely magába foglalja a háromszori svédasztalos étkezést, a délutáni snack-eket, a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását 08.00 és 24.00 között.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Sport és szórakozás: Teniszpálya, szauna, fitneszközpont, szolárium, idegen nyelvű animációs program felnőtteknek és gyerekeknek, wellnessközpont, masszázs, játszótér, biliárd, asztalitenisz, karaoke, szörfözési lehetőség, darts, pezsgőfürdő, túrázás, grillezési lehetőség, bowling, törökfürdő gőzfürdő, minigolf, szabadtéri úszómedence. Elenite közelében lovarda található, ahol térítés ellenében lovaglási lehetőség biztosított. Elenite saját Aquaparkjában a medencéket és a csúszdákat díjmentesen igénybe lehet venni (A nyugágyakat és napernyőket azonban térítés ellenében lehet használni!).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS