Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Morabeza Hotel 4****

Santa Maria, , Zöld-foki Köztársaság
Szépen kialakított szálloda különleges légkörrel. Közvetlen a homokos strandon fekszik. A kis település, Santa Maria csak néhány perc gyalog. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A 2009-ben felújított szállodában összesen 140 szoba található 4 épületrészben. A vendégek rendelkezésére áll recepció (WIFI térítés ellenében), internetsarok, teraszos étterem (grillestek), specialitásokat kínáló éttermek (térítés ellenében) és bárok. 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében (félpanziós foglalás esetén ingyenesen). Törölközők ingyenesen. Saját beach-klub.

Szobák
Mind a 140 szobája tágas és kényelmes, melyben légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, wifi lehetőség, minihűtő, kertre vagy tengerre néző balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Édesvizű úszómedence napozóterasszal, ingyenesen használható napernyők és nyugágyak a medencénél és a tengerparton egyaránt, teniszpálya, fitnesz terem, íjászat, minigolf, játékterem, biliárd, asztalitenisz, büfé-étterem, a'la carte étterem, tengerparti panoráma étterem, 3 bár, vízisportok, fodrászat, ajándéküzletek, esténként szórakoztató műsorok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS