Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

NH Victoria 4****superior

18005 Granada, Puerta Real 3, Spanyolország
A szálloda a város történelmi és kereskedelmi központjában található, és csupán néhány perc távolságra a főbb látnivalóktól. A hotel épülete a XIX. századot idézi, megőrizte a jellegzetes korabeli arculatát. Nemrégiben felújították, így a vendégek élvezhetik különleges légkörét, kényelmét és modern, de visszafogott eleganciáját. A hotel tömegközlekedés szempontjából jó helyen fekszik.

Szobák
A szálloda 69 szobája 3 szinten helyezkedik el. A szobák légkondicionáltak, fürdőszobával rendelkeznek és műholdas TV-vel, telefonnal., hajszárítóval, széffel, minibárral, valamint internet-csatlakozással ellátottak. A mozgássérült vendégek részére speciális szobát tudnak biztosítani.

Szolgáltatások a közös terekben
A 100 fő befogadására alkalmas terem ideális vacsorák, bankettek és egyéb rendezvények lebonyolításához.

Étkezési lehetőségek, bárok
A hotelhez tartozik bár, kávézó és egy légkondicionált étterem, ahol a legváltozatosabb gasztronómiai különlegességeket készítik el a legízletesebb nemzetközi és a hagyományos helyi ételekkel keverve. A gondosan összeállított menükhöz a legjobb borokat ajánlják.


Ellátás: reggeli

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS