Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gaudi Hotel 4****

28013 Madrid, Gran Via 9, Spanyolország
A szálloda Madrid nyüzsgő belvárosában helyezkedik el, mindössze néhány méterre a Plaza Cibeles-től és a Puerta del Sol-tól. Madrid fő látványosságai mind elérhetők egy rövid sétával. A múlt század eleji épület néhány éve működik szállodaként és 2000-ben teljes felújításon esett át.

Szobák
A szálloda 185 szobája 7 emeleten fogadja a vendégeket. A szobák mindegyike légkondicionált, műholdas TV-vel, rádióval, telefonnal, Wi-Fi internettel, minibárral, széffel, valamint márványozott fürdőszobával és hajszárítóval rendelkezik. A szobák világosak, modern bútorozásúak.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda rendelkezik több konferencia- és tárgyalóteremmel, amelyek minden szükséges audiovizuális eszközzel, valamint szakképzett személyzettel felszereltek. Ezenkívül mosoda, Wi-Fi elérhetőség, parkolási lehetőség a közelben és autókölcsönzés áll a vendégek rendelkezésére. Aki kényeztetésre vágyik, látogasson el a hotel szépségszalonjába, ahol fodrászattal, masszázzsal, szaunával, jacuzzival várják.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőség a "La Pedrera" étteremben és a bárban. Az étteremben a vendégek kitűnő katalán és nemzetközi ételeket kóstolhatnak meg.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS