Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barcelo Sants 4****

08014 Barcelona, Plaza del Paisos Catalans, Spanyolország
Az 1992-ben épült modern hotel kb. 10km-re található Barcelona repülőterétől és 500m-re a Kongresszusi Palotától. A hotel közvetlen közelsége Sants vaútállomáshoz, illetve a városi metróhálózathoz megkönnyíti a közlekedést és a központba jutást. Ezenkívül számos üzlet, étterem, bár, klub érhető el néhány perces sétával.

Szobák
A szálloda 7 szinten összesen 377 szobával rendelkezik, melyek közül 364 kétágyas és 13 egyágyas. A szobákat a legkényelmesebb és legmodernebb berendezéssel szerelték fel; fürdőszoba, hajszárító, műholdas TV, videó, rádió, minibár, széf, közvetlen telefonvonal és reggeli ébresztés tartozik hozzájuk.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda konferenciateremmel rendelkezik, amely ideális üzleti tárgyalások és előadások lebonyolításához. Az internet elérhetőség biztosított. Ezenkívül a vendégek igénybe vehetik a mosoda és az orvosi ügyelet szolgáltatásait. Az épülethez parkoló és garázs tartozik. A pihenésre vágyó vendégek részére a szálloda nyugágyat, szaunát, szoláriumot, masszázst és gőzkabint biztosít. Aki edzeni szeretne, megteheti a saját tornateremben.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőség a hotel bárjában, a pubban és a légkondicionált, nem dohányzó, kítűnő konyhájáról ismert à la carte étteremben van.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS