Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ambassador Hotel 5*****

111 24 Prága, Vaclavske namesti 5-7, Csehország
A szállodát 1920-ban építették, Art Noveau stílusban, Prága főterén, a Vencel téren. Ahogy a neve, Ambassador-Zlata Husa is mutatja a szállodának két része van, melynek külön történetük is van. A hotel tulajdonosának, aki egy gazdag özvegy volt, volt egy elég ronda, sovány lánya, aki lassan elérte azt a kort, mikor illik megházasodni. Ám hatalmas vagyona ellenére nem talált férjet, ezért Prágában mindenki csak így hívta: Arany Liba (Zlata Husa). 1964-ben egyesítették a két hotelt, és itt kezdődik a szálloda modern története. 2004-ben minden szoba és közös helység fel lett újítva.

Szobák
Az ízlésesen és kényelmesen bútorozott szobák légkondicionáltak, márványborítású fürdőszobáik jacuzzival és zuhanyzóval felszereltek. Az összes szobában található minibár, műholdas televízió, telefon konferenciabeszélgetés lehetőségével, fax, internet-hozzáférés, széf és hajszárító.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, lobby, mosoda, szobaszervíz, fodrász, szépségszalon, thai masszázs, wellness szolgáltatások és parkoló.


Ellátás: reggeli
Szilveszteri vacsora felára (kötelező): 50 000 Ft/fő

Szilveszterkor minimum 3 éjszaka foglalása kötelező!

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS