Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Melia Bali 5*****

Nusa Dua, , Indonézia
A sziget szállodáinak a gyöngyszeme a Nusa Dua homokos tengerpartján fekvő minden igényt kielégítő Melia Bali luxusszálloda-komplexum, amely a kellemes pihenést biztosító szobái és környezete mellett, a YHI SPA részlegében az egészség és szépség ápolására is nagy gondot fordít. Fitneszterme magas színvonalú gépekkel várja az aktív pihenésre vágyókat.

Szolgáltatások a közös terekben
számtalan étteremben mind az ázsiai, mind az európai konyha ételeit kínálják, a vendégeket élőzene, diszkó, éjszakai kabaréprogramok szórakoztatják. Lagúna stílusú nyitott, valamint fedett úszómedencék, jacuzzi, tenisz és squash pályák, vízi sporteszközök bérlése lehetséges. Animátorok szervezésében sport- és kulturális programok, táncórák. Térítés ellenében szauna, szépségszalon, és egészségközpont masszázzsal szintén a vendégek rendelkezésére áll. A szállodában a legtöbb kreditkártya típus elfogadott.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS