Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tryp Habana Libre Hotel 5*****

11400 Havanna, Calle L esquina 23. Vedado, Kuba
Havanna egyik legjellemzőbb szállodája a központban helyezkedik el, 10 percre az óvárostól. Ez volt a Hilton a forradalom előtt. A 25 emeletes hotelből fantasztikus kilátás nyílik az óceánra és a városra is. A hotel az '50-es évek stílusában épült.

Szobák
Az 572 szobában teljesen felszerelt fürdőszoba, piperecikkek, kozmetikai tükör, hajszárító, légkondicionálás, műholdas televízió, telefon, széf, ébresztős rádió, zenecsatorna, reggeliző asztal és szék, minibár, hő szabályozás,

Szolgáltatások a közös terekben
Medence, diszkó, szépségszalon, business center, ingyenes transzfer a központba, olvasószoba a friss napilapokkal, privát transzfer szolgáltatás, mosoda-tisztító, Mini market, ajándéküzlet, butik, művészeti galéria, autóbérlés, taxi rendelés, 24 órás orvosi szolgáltatások, faxolási lehetőség, parkoló, valutaváltás, koktélbár, 24 órás szobaszervíz, masszázs, animációs nappali és esti programok, nászutasoknak naponta kis ajándék, internet csatlakozás, konferencia szolgáltatások, gyermekmegőrzés.

Étkezési lehetőségek, bárok
4 étterem: Las Antillas tengeri specialitásokkal, Polinesio keleti étterem, a kubai El Barracón, és a nemzetközi Sierra Maestra. 2 bár, La Rampa kávéz és egy medence bár is várja a kedves vendégeket.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS