Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Amalfi hotel 3***

30016 Lido di Jesolo, Via Verdi, 73, Olaszország
Olaszország egyik kedvelt üdülőhelye Jesolo. A 4 csillagos szálloda közvetlenül Európa legnagyobb sétálóutcájában, a Marina tér és a Nember tér között, ahol a legelegánsabb szállodák helyezkednek el.

Emiatt a közlekedést esténként ezen a területen kirekesztik így a turisták szabadon nézelődhetnek, vásárolgathatnak, valamint különböző programok, helyiek által propagált rendezvények. Euztán az éjszakai mulatóké és egyéb szórakozóhelyeké a főszerep.

Szobák
A szálloda 80 kényelmes szobával rendelkezik,ahol fürdőszoba, hajszárító, televízió, hűtő illetve légkondícionáló áll a vendégek rendelkezésére. Némelyik szoba erkélyes, ahonnan szép kilátás nyílika tengerre.

Étkezési lehetőségek, bárok
Büféreggeli, menüválasztásos vacsora

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A szálloda közelében golf, minigolf és kosárlabda pályák találhatók. Az "Acqualandia" nevű aquapark is nem messze van valamint vidámpark, lovaglási lehetőségek is állnak a vendégek rendelkezésére.

Ajánljuk
További ajánlatainkról és árainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS