Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gran Hotel La Hacienda 4****

43481 La Pineda, Plaza de la Unión Europea, 1., Spanyolország
A modern, hat emeletes szálloda 2002-ben épült a Costa Dorada partjának egyik legújabb fejlesztésű részén La Pineda Platjaban, Salou közvetlen szomszédságában. Az épület a parttól 225 m-re található.

Szobák
A szálloda légkondicionált, fürdőszobás szobái TV-vel, telefonnal, hajszárítóval, széffel, minibárral felszereltek. A szobák többsége erkélyes.
Minden szoba két darab franciaággyal van felszerelve így a szobákban 4 fő elhelyezése is lehetséges.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda étterme büfé rendszerben működik, helyi specialitásokat és a spanyol valamint az európai konyha remekeit kínálja a vendégeknek. A La Choza snack bár a kertben a medence mellett a pálmafák árnyékában kinál könnyebb ételeket, italokat.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda nyitott és fedett téliesített medencével is rendelkezik. Ezen kívül több sportolásra alkalmas pályával és teremell áll a vendégek rendelkezésére: fitness terem, teniszpálya, jakuzzi, szauna, török fürdő. Az animátorok aerobic, step és aquagym órákat tartanak napi rendszerességgel.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS