Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson Suites Bangkok + Le Méridien Phuket 5*****

Phuket, , Thaiföld
Radisson Suites Bangkok 5*

Elhelyezkedés: a modern ötcsillagos szálloda 22 km-re található a bangkoki repülőtértől, a közelében pedig metróállomás és buszmegálló is található. A hotelből könnyedén elérhetők Bangkok fő bevásárló-, üzleti és szórakoztató negyedei.
Ellátás: amerikai reggeli. Kávé, tea és ásványvíz bekészítés a szobában érkezéskor. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, minibár fogyasztás.
Szolgáltatások: 3 étterem és bár, medence a tetőn napozóterasszal és jacuzzival, fitneszterem, wifi a közös helyiségekben, tuk-tuk transzfer a közeli területekre. Térítés ellenében: meeting termek, business center.
Szobák: minden szoba wifi kapcsolattal, műholdas LCD tv-vel, laptop méretű széffel, vasalóval/vasalódeszkával, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. A superior szobák 32 nm-esek. A deluxe studio szobák 40 nm-esek, egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek.

Szobák
Le Méridien Phuket Beach Resort Hotel 5*
Phuket, Karon Noi


Elhelyezkedés: a nemzetközi Le Méridien szállodalánc thaiföldi tagja a phuketi nemzetközi repülőtértől 50 km-re, délre található. A népszerű, 470 szobás szálloda vendégei a paradicsomban érezhetik magukat - burjánzó trópusi növények, gyönyörű, széles strand és megannyi rekreációs és sporttevékenység várja az idelátogatókat. A nyugodt és meghitt hangulatú hoteltől mindössze 5 km-re helyezkedik el Patong vásárlóktól és szórakozni vágyóktól nyüzsgő kisvárosa. A nagyszerű partszakaszok, a rejtett, magányos kis öblök és számtalan vízisport-lehetőség vonzza ide a turistákat. Szép homokkal borított strandokat, kisebb-nagyobb öblöket és buja trópusi növényzetet találunk itt, amihez azúrkék tenger és a káprázatos korallzátonyok párosulnak. Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák, a buddhizmus, a fantasztikus építészeti emlékek, vagy a napsütötte déli szigetek különleges élményt nyújtanak minden oda utazó vendég részére. Egyedi látványosság a sekély vizű korallzátonyok világa, a szivárvány minden színét felvonultató halakkal és más pompás tengeri élőlényekkel.
Strand: a szálloda közvetlenül a saját, homokos tengerpartjánál terül el, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetőek.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medencék napernyőkkel és napozóágyakkal, jacuzzi, fitneszterem, wifi kapcsolat a közös terekben. Térítés ellenében: éttermek, bárok, business center, első osztályú sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, masszázs, szauna, vízi sportok.
Gyermekeknek: elkerített gyermekmedence rész, Pingvin-gyermekklub (3-12 éves korig) számtalan játékkal, játszótérrel, tinédzser klub (13-19 éves korig). A 13 év alatti gyermekeknek kihúzható ágyat biztosít a hotel.
Szobák: a hotel modern, tágas és kényelmesen berendezett szobáiban kávé és teafőző, hajszárító, hűtő, légkondicionálás, műholdas LCD TV és bérelhető széf található, térítés ellenében wifi hozzáférés is igénybe vehető

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS