Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ibis Riverside Bangkok + Ibis Pattaya 3***

Pattaya, , Thaiföld
Ibis Bangkok Riverside Hotel ***
Bangkok

Elhelyezkedés: a megbízható, nemzetközi Ibis szállodalánc bangkoki tagja a Suvarnabhumi repülőtértől 38 km-re, a belvárostól délre található. A 266 szobás, újonnan épített, 3 csillagos szálloda közvetlen közelében található a komp és a gyorsvasút állomás, mely utóbbihoz ingyenes buszjárattal is eljuthatunk. Bátran kijelenthetjük, hogy a Chao Praya folyó menti, közkedvelt fővárosi szállodába érkezők nem fognak csalódni, amiről a kedvező ár-érták arány és a csodálatos panoráma gondoskodik. A hotel kialakítása során a modernitás letisztult egyszerűségére, illetve a friss és megkapó könnyedségre törekedtek.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: étterem, bár, business center, sportlehetőségek, masszázs, szauna, wifi kapcsolat.
Gyermekeknek: a 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.
Szobák: a hotel modern, tágas és kényelmes szobáiban hajszárító, légkondicionálás, műholdas tv és bérelhető széf található, térítés ellenében igénybe vehető wifi hozzáférés is.

Szobák
Ibis Pattaya Hotel***
Pattaya,
Elhelyezkedés: a 259 szobás szálloda a Bangkoki Nemzetközi repülőtértől kb. 145 km-re, Pattaya szívében fekszik. A transzferút nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe. Az Ibis Hotel a megszokott minőséggel várja Önöket Pattayában is! A 3 csillagos szálloda közelében számos étterem, bár és üzlet található, itt biztos megtalálja a nyüzsgő éjszakai életet, amit keres!
Strand: a szálloda a tengertől számított 2. utcában terül el, így az egy rövid, 10 perces sétával elérhető. A parton a napernyőkért és napozóágyakért külön kell fizetni.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: kis medence napozóágyakkal. Térítés ellenében: bár, étterem, wifi internet kapcsolat, business központ.
Gyermekeknek: 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény. A reggeli 3 éves korig ingyenes, 3 és 12 év között a helyszínen kell fizetni.
Szobák: a kényelmesen és praktikusan berendezett, modern szobák hajszárítóval, műholdas tv-vel és wifi kapcsolattal (térítés ellenében) is felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben




Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS