Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Chaweng Regent Beach Resort Hotel 4****

Koh Samui, , Thaiföld
ez a Chaweng településen fekvő hotel 4 km-re található a Samui repülőtértől és séta távolságra az éttermektől, bároktól, szórakozási és vásárlási lehetőségektől. Taxival könnyen eljuthatunk a környező látnivalókhoz is. A sziget - köszönhetően a szállodák korlátozott számú befogadóképességének - megtartotta érintetlen környezetét. A felszínt sziklás erdők borítják, a partvidéket egyedülálló strand szegélyezi gyönyörű trópusi természettel és pálmafák sokaságával. A legközkedveltebb hely a szigeten Chaweng Beach, amely egyaránt ideális a fürdőzésre és a szórakozásra. Kristálytiszta víz, hosszú tengerpart finom homokkal, kerti éttermek és bárok, mind felejthetetlen élményt biztosítanak az idelátogatónak. Koh Samui szigetén a nyaralás annak ajánlott, aki szereti a csendes pihenést zavartalan trópusi környezetben, közvetlenül a kókuszpálmák alatt.


Strand: a szálloda közvetlenül a sziget legszebb, pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpartján helyezkedik el. A parton a napernyők és napozóágyak használata ingyenes.

Szobák
a szálloda 140 kényelmesen és ízlésesen berendezett szobájának mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, minibárral, fürdőköpennyel, papuccsal, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és tea-, illetve kávéfőzővel. A superior szobák 27 nm-esek, a deluxe szobák rendelkeznek még pótággyá alakítható kanapéval, házimozival, DVD lejátszóval is, területük 27-34 nm.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 2 bár, jóga leckék, fitneszterem. Térítés ellenében: szobaszerviz, mosoda, üzletek, szépségszalon, Spa és szolgáltatásai, orvosi ellátás, vízi sportok, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, játszótér. 12 év alatti gyermekek reggelijét a helyszínen kell fizetni.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS