Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Casanova Ház Apt.

Asciano, , Olaszország
A 6 szobával rendelkező Casanova farmház Crete Senesiben található, Ascianótól kb. 20 km-re (Firenze 90 km, Siena 20 km, San Gimignano 70 km). A családi üzemeltetésű farmgazdaság Chianina fajtájú szarvasmarhák tartásával és tenyésztésével foglalkozik, melyeket kizárólag saját termesztésű gabonával és takarmánnyal etetnek. Az ide látogató turisták amellett, hogy gyönyörű, nyugodt környezetben pihenhetnek, beleláthatnak a farm működésébe, sőt a vállalkozóbb kedvűek részt is vehetnek benne. A legközelebbi vásárlási lehetőség 5 km távolságra található.
A helyszínen kötelezően fizetendő: kaució 155 EUR/szoba, a szobákat kitakarítva kell elhagyni, felár ellenében kérhető takarítás 30 EUR. A főszezonban a min. tartózkodási idő 7 éjszaka!

Szolgáltatások a közös terekben
Hatalmas kert úszómedencével (május 1-szeptember 30 között, időjárástól függően), gyermekjátszótér, étterem, WiFi elérhetőség, TV, parkoló, kisállat vihető.
ELHELYEZÉS: igényesen berendezett 2-3 fős szobákban, amelyek a földszinten és az első emeleten kaptak helyet. Mindegyikhez privát fürdőszoba tartozik, de konyha nem mindegyikben van.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS