Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Memories Varadero 4****

Varadero, , Kuba
A koloniális stílusban épült, négycsillagos, trópusi kerttel övezett szálloda Varadero talán legszebb és leghosszabb tengerparti szakaszán, a félsziget felső részén fekszik, Varadero központjától kb. 15 km-re. A háromszintes, lift nélküli épületekben található több mint 1000 szoba tengertől való távolsága az elhelyezkedéstől függően több száz méter is lehet. Szolgáltatásai: egy büfé- és nyolc "ŕ la carte" étterem (mexikói, olasz, tenger gyümölcse, japán konyhával), nyolc bár, két felnőtt és két gyermekmedence, pezsgőfürdő, gyerek- (4-12 éves korig) és babyklub (0-4 éves korig). Az aktív kikapcsolódást három teniszpálya (9-19 óráig), sportpálya és edzőterem szolgálja. A szálloda változatos animációs programokat, színvonalas esti szórakoztató műsorokat, valamint salsa és játékos spanyol nyelvtanfolyamokat szervez vendégeinek. Tengerpartján a nem motorizált vízisportok (katamarán, windsurf, snorkeling, vízibicikli) térítésmentesen vehetők igénybe.

Szobák
A kétágyas, gyermekek részére két pótággyal bôvíthető, fürdőszobás szobák légkondicionáltak, televízióval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, vasalóval és balkonnal vagy terasszal felszereltek.
Széf felár ellenében a helyszínen bérelhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS