Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Segara Village 4****

Sanur, , Indonézia
A négycsillagos szálloda trópusi kertben, közvetlenül a homokos tengerparton található. A szállodában recepció, több étterem (nemzetközi, helyi és japán fogásokkal), több bár (a lobbyban és a tengerparton), három úszómedence, az egyik gyermekmedence résszel, pezsgőfürdő, játszótér, játékszoba, ingyenes wifi, valutaváltó, üzletek, biliárd, asztalitenisz, helyszíni fizetés ellenében széllovaglási, búvárkodási, parasailingezési, kenuzási és teniszezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda egészség- és szépségközpontjában előzetes foglalást és helyszíni fizetést követően különböző szépészeti kezelések vehetőek igénybe.

Szobák
Deluxe, kertre néző szoba: a kb. 25 m2 alapterületű, kétágyas, légkondicionált, fürdőszobás szobák műholdas tv-vel, széffel, minibárral, érkezéskor ingyenes ásványvíz és premium kategóriájú fürdőszobai bekészítéssel, kávé- és teafőzővel, hajszárítóval, fürdőköpennyel és házipapuccsal vannak felszerelve.
Kertre néző bungaló: a kb. 28 m2 alapterületű, kétágyas, kertre néző bungaló a deluxe kertre néző szoba felszereltségén kívül síkképcsöves tv-vel van felszerelve.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS