Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

La Posta Apartman Apt.

Lido di Jesolo, , Olaszország
Lido di Jesolo: Egy 15 km hosszú félszigeten található az Olasz Adria, egyik
legismertebb üdülőhelye - LIdo di Jesolo. Velence közelségének / 40 km /
köszönhetően tökéletesen alkalmas arra, hogy a városban
nyaraló vendégek a tengerparti pihenést kulturlis kirándulásokkal kapcsolják össze. Tengerpartja homokos. A zöldövezet és a kék tenger között található néhány utcában zajlik az élet. Az exkluzív üzletek mellett találhatunk természetesen ajándékboltokat, sörözőket, pizzériákat, éttermeket és vidámparkot is. Péntekenként piac. Disco. A város fő bevásárlóutcája este 8 óra után sétáló utca lesz, az itt parkoló autókat 8 óra után elvontatják. Hajós kirándulások a lagúnába és Velencébe. Júliusban és augusztusban a Piazza Aurorán hetente több alkalommal zenei és színházi rendezvényekre kerül sor.
Sport/Fitness: csónak-, kerékpár-, motorkerékpár- és surfiskola és -kölcsönzés, tenisz, minigolf, labdajátékok, lovaglás, gokart, Aqualandia víziparé. Kedvezményekről a helyi irodáknál lehet érdeklődni.
Strand: finom homokos, lassan mélyülő strand strand-szervizzel.
Ajánlott útvonal: Trieszt-Velence autópálya, kijárat San Dona di Piave.
Az apartman a strandtól 400 m-re  található

Szobák
4 ágyas apartman: 1 hálószoba franciaággyal, nappali, konyhasarok és 2 személyes diványágy, fürdőszoba, zuhanyzóval, földszinten kert. TV, kocsiparkoló,úszómedence.
6 ágyas apartman : első emeleten egy hálószoba franciaágygal, nappali,konyhasarok 2 személyes diványágy, fürdőszoba zuhanyzóval, erkély, manzárdban egy hálószoba franciaággyal, fürdőszoba káddal. TV, kocsiparkoló, úszómedence

Szolgáltatások a közös terekben
Strandszervíz az árban

Ajánljuk
További ajánlatainkról és árainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS