Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Casa Marina Apt.

Lignano, , Olaszország
Lignano:
Egy kb. 8 km hosszú félszigeten elhelyezkedő, jól ismert és kedvelt üdülőváros, Velencétől kb. 90 km-re keletre. Lignano-Sabbiadoro: az élet központja. Látogatás a vidámparkban, utána korzózás a bevásárlóutcákon, vacsora egy pizzériában, trattoriában, egy ital az egyik bárban szórakozás a discokban. A Lupapark a gyermekszíveket dobogtatja meg.  Lignano-Pineta: ennek a városrésznek a kis központja a 'Yreno" (vonat), ahol az éttermek, bárok, üzletek stb. vannak. Hetente piac, a stadionban különböző rendezvények. Egy igazi élmény kicsinek és nagynak: Aqua Splash vizipark (06.1.- 09.15.) Lignano-Riviera: hatalmas zöld területek, természetesen meghagyott fenyőerdők, nyugodt helyen épített szálloda- és bungalónegyed. Állatkert. Szabadstrand a Tagliamento folyón (háziállatok tulajdonosainak ajánlott).
Egyéb: szórakoztató programok, mint pl. koncertek, showműsorok, sportrendezvények májustól szeptemberig. Program a helyi irodákban.
Sport/Fitness: vitorlás-, motorcsónak-, surf-, kerékpár- 8s motorkölcsönző. Surf-iskola. Több nyilvános teniszpálya, minigolf, lovaglás, boccia. A strand ideális futóknak vagy sétálóknak. Golfpálya (18 Lyuk) Lignano-Rivierán.
Strand: hatalmas, széles, lassan mélyülő strand, strand-szervizzel és felügyelettel. Strandzuhanyzók, napernyő 2 nyugággyal .
Ajánlott útvonal: Szlovénia-Trieszt-Velence felé, kijárat S. Giorgio, tovább Lignano felé.
 

Szobák
A 2 szobás apartmanban 1  hálószoba van  egy francia ággyal, nappaliban  egy kétszemélyes kihuzható heverő, konyhasarok, étkező. Fürdőszoba-W.C, bidé,zuhanyzókabin- Az erkélyen
szék és asztal.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedence, strandszervíz, kert, légkondicionáló, kocsiparkoló, TV, safe, lift, mikróhullámú sütő,
végtakarítás.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS