Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa List Hotel 4****

Szozopol, , Bulgária
Elhelyezkedés: a négyszintes, 99 szobás, 2010-ben felújított szálloda a burgaszi repülőtértől 45 km-re, Szozopol városközpontjától pedig csupán 300 méterre fekszik. Szozopol az egyik legszebb nyaralóhely a bolgár Fekete-tenger partján, kitűnő kiindulópont a környék felfedezéséhez. A közelben található Burgasz város, ide érdemes tenni egy egynapos látogatást. A szintén tengerparti város vonzó központja tele van hangulatos kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel.

Strand: a hotel kb. 50 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak, napernyők, matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
egyszerűen berendezett szobák mindegyike légkondicionált, erkéllyel, minibárral, tv-vel, wifi kapcsolattal, telefonnal, hajszárítóval és bérelhető széffel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, főétterem, a´la carte étterem, 2 bár, fitneszterem, wifi kapcsolat a lobbyban, tv-sarok. Térítés ellenében: spa központ és szolgáltatásai, törökfürdő, szauna, jacuzzi, masszázs, szolárium, fodrász, konferenciaterem, internetkávézó, biliárd, kaszinó, széf a recepción, üzletek, orvosi ellátás, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, játszótér, animáció.
FONTOS: Burgasztól délre levő területekre (Szozopol, Duni) csak asszisztenciát fogunk tudni biztosítani. A helyszínen a partnerünknek orosz ill. angolul beszélő idegenvezetője van, az ő segítségét az utasok igénybe vehetik és ezen felül a naposparti idegenvezetőnket telefonon is el tudják érni.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS