Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Mill Hotel 3***

Neszebár, , Bulgária
Elhelyezkedés: a háromcsillagos, Neszebár új városrészében elhelyezkedő The Mill Hotel, a burgaszi repülőtértől kb. 35 km-re, a városközponttól kb. 800 m-re található. A hotelből csodás panoráma nyílik az óvárosra. Neszebárt a Fekete-tenger gyöngyszemének is nevezik; igen népszerű hely, szinte mindenki felkeresi hangulatos, sikátorszerű utcáit, aki a bolgár tengerpartra látogat. Az ősi városfalak, középkori, bizánci stílusú templomok, és a város jellegzetes, 19. századi faházai minden idelátogatót elbűvölnek.


Strand: a hotel kb. 300 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak, a napernyők és strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: masszázs, mosoda, tárgyalóterem.
Szobák: a szobák mindegyike központi légkondicionálóval, minibárral, széffel, telefonnal, műholdas LCD tv-vel, hajszárítóval, minibárral, wifivel valamint erkéllyel rendelkezik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS