Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunset Resort 5*****

Pomorie, , Bulgária
Elhelyezkedés: a 2007-ben épült, 6 épületből álló, 115.000 nm-en elhelyezkedő, minden igényt kielégítő, impozáns, 5 csillagos szállodakomplexum közvetlenül a homokos partszakaszon, Pomorie déli részén, a városközponttól mindössze kb. 3 km-re, a burgaszi repülőtértől pedig kb. 18 km-re található. Pomorie hangulatos üdülővárosa kellemes kikapcsolódást biztosít minden ide látogató számára.

Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, ahol a napozóágyak, napernyők, matracok és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
a 6 épületszárnyban összesen 770 stúdió és apartman található. A stúdiók 35 nm alapterületűek, légkondicionáltak, konyhasarokkal, telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, valamint erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Az apartmanok (egy-két-három hálószobás, 50-70-110 nm alapterületen) nappaliból és hálószobából állnak, alapfelszereltségük megegyezik a stúdiókéval. Az apartmanokban internet csatlakozás felár ellenében lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 9 étterem, 8 bár, strandröplabda, boccia, íjászat, esti szórakoztató programok, wifi a Sigma és Eta épületek lobbyjában. Térítés ellenében: darts, bowling, spa központ és kezelései, vízi sportok, üzletek, fitneszterem, masszázs, internetsarok, szépségszalon, fodrászat, mosoda, széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence, animáció heti egyszeri alkalommal, játszótér, csúszda.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS