Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pomorie Hotel 3***

Napospart, , Bulgária
Elhelyezkedés: ez 2004-ben felújított, helyi besorolás szerinti 3 csillagos, régebbi építésű, egyszerűbb minőségű szálloda a burgaszi repülőtértől 30 km-re, Naposparton, a központtól mindössze kb. 800 m-re helyezkedik el. Napospart 8 km hosszú finomhomokos partszakaszával, és több mint 100 hotelével Bulgária egyik legszebb és legnépszerűbb üdülőhelye. A közelben számos étterem, bár és szórakozóhely várja az ide utazókat, így azoknak, akik a tengerparthoz és a nyüzsgő városközponthoz egyaránt közel szeretnének nyaralni, Napospart ideális választás.


Strand: a hotel kb. 50 méterre fekszik a finomhomokos tengerparttól, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében használhatók.

Szobák
a 339 szoba mindegyike rendelkezik telefonnal, hűtővel, kábel tv-vel és erkéllyel vagy terasszal. A hotelben foglalhatók egy-, illetve kétlégterű családi szobák is.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napozóágyakkal, étterem, bár, nappali animációs programok, tematikus vacsora és táncos műsor (heti egy alkalommal), aerobic, asztalitenisz.  Térítés ellenében: széf a recepción, vízi sportok, mosoda, wifi a lobby-ban, biliárd, masszázs, fodrászat.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS