Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Planeta Hotel 4****

Napospart, , Bulgária
Elhelyezkedés: a 2013-ban felújított, 10 emeletes, négycsillagos hotel a burgaszi repülőtértől 26 km-re, Napospart központjától kb. 1 km-re helyezkedik el. A szálloda minden igényt kielégítő spa központtal rendelkezik.

Strand: a hotel 70 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak és a napernyők térítés ellenében, a strandtörölközők pedig letét ellenében használhatók.

Szobák
a 363 szoba mindegyike rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, hajszárítóval, légkondicionálóval és erkéllyel vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, főétterem, 2 bár, napközben animáció, szauna, jacuzzi, fitneszterem, asztalitenisz, wifi a lobbyban és a medencénél. Térítés ellenében: spa szolgáltatások, gőzfürdő, masszázs, fodrászat, elektronikus játékok, internetsarok, mosoda, széfhasználat, ajándékbolt, biliárd és konferenciaterem.
Gyermekeknek: gyermekmedence, animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS