Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Flagman Hotel 3***

Szozopol, , Bulgária
Elhelyezkedés: a 2010-ben felújított szálloda alig 50 méterre található a Harmanite strandtól, Szozopol újvárosi részén. A szálloda kitűnő fekvésének köszönhetően könnyen elérhető a városka leghosszabb homokos partja, valamint a hangulatos óvárosa is csak pár perc séta, ahol üzletek és kávézók sorakoznak.

Strand: a hotel kb. 50 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak, a napernyők és a matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
az ízlésesen berendezett, tágas szobák mindegyike légkondicionált, erkéllyel, minibárral, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal felszereltek. A közepes méretű családi szobák két helységből állnak.
FONTOS: Burgasztól délre levő területekre (Szozopol, Duni) csak asszisztenciát fogunk tudni biztosítani. A helyszínen a partnerünknek orosz ill. angolul beszélő idegenvezetője van, az ő segítségét az utasok igénybe vehetik és ezen felül a naposparti idegenvezetőnket telefonon is el tudják érni.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, éttermek,
bár, wifi kapcsolat a lobbyban. Térítés ellenében: fitneszterem, szauna, jacuzzi, vízi sportok a parton, masszázs, szobaszerviz, konferenciaterem, széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS