Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Zenit Abeba Hotel 4****

28006 Madrid, Alcántara 63., Spanyolország
Modern 89 szobás szálloda Madrid egy elegáns negyedében a Barrio de Salamanca közepén található, a Plaz de Colon Felfedezések tere, Kolombusz emlékmű közelében, mögötte fekszik Madrid Salamanca nevü a luxusnegyede. Az El Corte Inglés 5 percre, a Retiro Park 8 percre van, nincs messze az Ortega y Gasset és Velazquez utcák luxusbutikjai, a metró Diego de León megállója amivel a Gran Vía a zöld vonalon 5 megálló.

Szobák
Minden szobája fürdőszobás (hajszáritóval), légkondicionált, hangszigetelt ablakokkal. A szobákban TV műholdas és fizetős adásokkal, telefon és internet csatlakozási lehetőség valamint széf és minibár található.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda Novus nevü éttermében szolgálják fel a büféreggelit és a főétkezéseket is. A konyha kitünően kombinálja a spanyol és a nemzetközi konyha remekeit.

Konferencia szolgáltatások
Az Equus konferenciaterem 30 négyzetméteres és maximum 30 fős kapacitással áll a konferenciaszervezők rendelkezéséere modert technikai felszereltséggel.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS