Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Diamant Residence Hotel & Spa 4****

Napospart, , Bulgária
FEKVÉS
A Fekete-tenger gyöngyszemeként is emlegetett Neszebar városa csupán 2 km-re található, mely a természet és a történelem különleges kombinációját kínálja az ideérkezők számára. A homokos tengerpart 400 méterre helyezkedik el a szállodától.



Szobák
A szálloda 172 szobájából 127 kétágyas, 7 egyágyas, 1 mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba, 5 stúdió és 32 apartman található. Ezek mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel/tusolóval, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, vezeték nélküli internet elérhetőséggel (térítés ellenében), mini bárral (térítés ellenében) és tágas erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Fodrászat, kozmetika, orvosi ügyelet, kerékpárbérlési lehetőség. A napernyők, napágyak a medence mellett ingyenesen vehetők igénybe. Strandtörülközőt a szálloda letét ellenében biztosít.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence elkülönített gyermek résszel, játszótér, mini klub (4-12 éves korig), nappali és esti animációs programok, fitneszterem, asztalitenisz. Térítés ellenében biliárd, szauna, masszázs, motorizált vízi sportok a tengerparton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS