Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Trakia 3***

Napospart, , Bulgária
A Hotel Trakia Napospart központi fekvésű szállodája optimális ár-érték aránnyal. A tengerpart kb. 300 m-re található, a közelben bárok, üzletek, éttermek. Kertjében nagy úszómedence és csúszda biztosítja a kikapcsolódást. Szálloda optimális ár-érték aránnyal. Központi fekvésű, a hosszú, finomhomokos strandtól kb. 300 m-re található. Éttermek, bárok és vásárlási lehetőségek a közelben. A városközpont kb. 500 m-re. A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 40 perc. A teljesen klimatizált szállodában 184 szoba 4 emeleten. Stílusosan berendezett hall, recepció ingyenes WIFI-vel és bérelhető széfekkel, snack-bár, teraszos étterem és kávézó a kertben. Úszómedence pool-bárral, napágyak és napernyők a napozóteraszon ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A barátságosan berendezett szobákban zuhanyozó, WC, légkondicionálás, telefon, hajszárító, SAT-TV és balkon vagy terasz.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval, balkonosak.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence csúszdával, játszótér. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz, sakk és darts. Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS